Château Wines Direct byter snart namn till 73 Strandgade Vinbar & Butik!
Vi kommer även att uppdatera vår webbshop för att spegla vårt nya namn.
Du kan följa med på www.73strandgade.dk och på vår Facebooksida.

Vi levererar till Danmark och Sverige

Om oss

Château Wines Direct

Château Wines Direct utgörs av tre högkvalitativa och prisbelönta boutique vingårdar, som i över 20 år haft ett stort följe av lojala skandinaviska kunder.

Efter att ha spenderat mycket tid och energi åt att undersöka olika alternativ för distribution i Danmark och Sverige, bestämde vi oss tillslut för att lansera Château Wines Direct. Målet var självklart, nämligen att bli en naturlig förlängning av våra vingårdar och ge dig enkel och prisvärd tillgång till våra kvalitativa, prisbelönta viner utan att behöva betala mer än du skulle ha gjort ”aux caves” (direkt från vingården).

Château Wines Direct har kapat alla mellanhänder. Vi är vinproducenten, importören, distributören och säljaren - allt i ett.
from wine castle to home

Direkt från vingårdarna - Inga mellanhänder

När du köper viner från Château Wines Direct, köper du direkt från vingårdarna – inga mellanhänder! Du får ett utsökt kvalitetsvin för samma pris som om du hade köpt det på vingården.

Chateau Wines Direct office

Beläget vid det vackra godset Danstruplund

Vi har lager och kontor i Fredensborg, Danmark och det är därifrån vi bedriver vår verksamhet med Château Wines Direct. Vi levererar direkt till din dörr – eller så kan du välja att hämta din beställning på vårt lager i Fredensborg.

För våra svenska kunder tar vi även hand om den lagstadgade svenska alkoholskatten vid inköp utanför Sverige. Du behöver alltså inte tänka på det praktiska.

Vi vill att Château Wines Direct ska vara platsen som du besöker när du vill ha ypperliga viner. Vi vill att Château Wines Direct ska vara lika mycket av en upplevelse för dig som när du besöker våra vingårdar.

Över tid är målet att utöka vårt vinsortiment, ge dig spännande och intressant information om vin och vintillverkning, hålla dig uppdaterad kring aktiviteter som sker på våra vingårdar och inspirera dig med vinprovningar, spännande recept som passar dina viner och dela vår kunskap om vin med dig.

Kom och besök oss

Om du någonsin har några frågor eller behöver hjälp, är du alltid välkommen att e-posta oss. Vi ser fram emot att få dig som kund och skåla med dig inom en mycket snar framtid!

Shipping

We offer flat-rate shipping costs so you can order as much wine as you want without having to pay extra!

Shipping within Denmark is DKK 100 and normally arrives within 1-4 business days.

Shipping to Sweden is SEK 200 and normally takes 4-7 business days.

You can also choose to pick up your order from our warehouse in Fredensborg, DK.

Read more about our shipping process here.

Frakt

Vi erbjuder fast fraktkostnader så att du kan beställa så mycket vin du vill utan att behöva betala extra!

Frakt inom Danmark är 100 DKK och anländer normalt inom 1-4 arbetsdagar.

Frakt till Sverige är 200 kr och tar normalt 4-7 arbetsdagar.

Du kan också välja att hämta din beställning från vårt lager i Fredensborg, DK.

Las mer om frakt här.

På grund av COVID-19-situationen i Danmark kan Château Wines Direct inte längre garantera samma leveranstider som tidigare. Men du kan självklart fortfarande beställa alla dina favoritviner!

Château Wines Direct följer situationen noga och vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få dina leveranser så snart som möjligt. Vi använder handsprit och handskar i vårt lager när vi packar dina paket.

Det kommer fortfarande att vara möjligt att beställa med avhämtning från vårt lager, men bara efter överenskommelse – kom ihåg att skriva till oss för att boka en tid: vin@chateauwinesdirect.se.

Vi hoppas på förståelse under dessa extraordinära tider. Ta hand om er själva – och varandra. Skål!

Du ser så ung ut!

Är du över 20 år?

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För att köpa och besöka denna webbplats måste du vara 20 år eller äldre.

Anmäla Dig Till Vår VIP-Klubb

Prenumerera på vårt VIP Nyhetsbrev

No spam – Only exclusive wine event, inspiration and every once in while a good offer.