Château Wines Direct byter snart namn till 73 Strandgade Vinbar & Butik!
Vi kommer även att uppdatera vår webbshop för att spegla vårt nya namn.
Du kan följa med på www.73strandgade.dk och på vår Facebooksida.

Vi levererar till Danmark och Sverige

THE SPIRIT OF BERLIN

AAGIN

Vad händer när en internationellt hyllad ginexpert och en passionerad vinmakare möts?

Jakten på upplevelsen av perfekt njutning blir en hjärtefråga och efter intensiva diskussioner, provningar och många dagar av destillering skapas en gin som kombinerar allt som är viktigt för dem båda.

AAGIN föddes ur visionen att inspirera både sinnena och sinnet, och är den destillerade föreningen av passion, erfarenhet och tradition.

CALL ME eidzin

En Gin Med Historia

Enligt historien upplevde en vinmakare vid namn Alfons Albrecht en katastrof 1909 när dåligt väder förstörde hans vinstockar. Han lämnades utan vin och till slut var han tvungen att sälja sin vingård på grund av höga skulder.

På en resa till England fick Albrecht sin första smak av original London Dry Gin – en rund och torr enbärsdrink. När han gick genom en doftande rosenträdgård, fick han idén att lägga till essensen av rosor i receptet.

Aroser Allee och Hyllning till Berlins Belle Epoque

AAGINs grundare och vinmakare Markus Haas (Weingut Johanninger) upptäckte byggnaden av det tidigare lyxpappersbruket Albrecht und Meister på Aroser Allee. Det är här som visionen om AAGIN-destilleriet föddes, och platsen som nu är kärnan i produktionen av denna handgjorda gin.
Markus och Dr. Klaus Hagmann, en internationell ginexpert och mästerdestilleri, samarbetade för att utveckla vad som skulle bli en högkvalitativ ginkomposition – en som återspeglar platsen för dess grund, dess historia och de associationer som förknippas med den som en hyllning till Berlins magnifika Belle Époque i dess inre och yttre estetik – AAGIN.
Förföriskt fruktig och komplex bukett av noggrant utvalda botaniska ingredienser, såsom doften av magnifika rosenträdgårdar, kryddiga toner av koriander och kardemumma, färska citrusfrukter och rent berlinskt dricksvatten.

AAGIN Dry Gin

THE SPIRIT OF BERLIN

AAGIN Dry Gin kännetecknas av sin intensivt fruktiga bukett med en distinkt ton av enbär. Handgjord, delikat fruktig Berlingin, raffinerad med utvalda botaniska ingredienser för att skapa en unik och aromatisk upplevelse. Född ur en vision att inspirera både sinnena och sinnet, är AAGIN Dry Gin en perfekt destillerad förening av passion, erfarenhet och tradition.

Även från AAGIN

AAGIN Botanicals

Ren Smak - AAGIN Botanicals

AAGIN blandar sina botaniska ingredienser rent och i stora mängder i deras destillation med Wittenberg finvete destillat. Dina sinnen tar dig med på en resa. Ren njutning!

Enbär | Söta Angelik | Fänkålsfrön | Grapefrukt | Ingefära | Kardemumma | Koriander | Lavendel | Rosenblade | Röda pepparkorn | Svarta vinbär | Kanel

Cocktails & Mixologi

Delikat fruktig AAGIN är inte bara tänkt att avnjutas rent. Den är också perfekt för att mixa cocktails eller till mat.

Med de noggrant utvalda botaniska ingredienserna kan klassiska cocktails omtolkas och nya spännande skapelser kan tänkas ut.

Skapa din favorit gincocktail, eller hitta mer inspiration här.

AAGINandVERMOUT
AAGIN and Tonic
AAGIN & Tonic
AA Martini Classic
AA Martini Classic
AAGIN French 75
AA French 75
AAGIN Soda
AAGIN Soda

AAGIN - The Spirit of Berlin

Shipping

We offer flat-rate shipping costs so you can order as much wine as you want without having to pay extra!

Shipping within Denmark is DKK 100 and normally arrives within 1-4 business days.

Shipping to Sweden is SEK 200 and normally takes 4-7 business days.

You can also choose to pick up your order from our warehouse in Fredensborg, DK.

Read more about our shipping process here.

Frakt

Vi erbjuder fast fraktkostnader så att du kan beställa så mycket vin du vill utan att behöva betala extra!

Frakt inom Danmark är 100 DKK och anländer normalt inom 1-4 arbetsdagar.

Frakt till Sverige är 200 kr och tar normalt 4-7 arbetsdagar.

Du kan också välja att hämta din beställning från vårt lager i Fredensborg, DK.

Las mer om frakt här.

På grund av COVID-19-situationen i Danmark kan Château Wines Direct inte längre garantera samma leveranstider som tidigare. Men du kan självklart fortfarande beställa alla dina favoritviner!

Château Wines Direct följer situationen noga och vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få dina leveranser så snart som möjligt. Vi använder handsprit och handskar i vårt lager när vi packar dina paket.

Det kommer fortfarande att vara möjligt att beställa med avhämtning från vårt lager, men bara efter överenskommelse – kom ihåg att skriva till oss för att boka en tid: vin@chateauwinesdirect.se.

Vi hoppas på förståelse under dessa extraordinära tider. Ta hand om er själva – och varandra. Skål!

Du ser så ung ut!

Är du över 20 år?

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För att köpa och besöka denna webbplats måste du vara 20 år eller äldre.

Anmäla Dig Till Vår VIP-Klubb

Prenumerera på vårt VIP Nyhetsbrev

No spam – Only exclusive wine event, inspiration and every once in while a good offer.